Zaituna SeaFood , Restoran Seafood Arab Style Baru Di Johor

Zaituna SeaFood , Restoran Seafood Arab Style Baru Di Johor | Assalamualaikum para pembaca. Diharap semuanya baik-baik sahaja, sihat sentiasa, diberi rezeki yang banyak, dan sentiasa kita semua diredhai Allah.. Alhamdulillah.. Rezeki penulis minggu lalu, penulis dapat ke Johor sekali lagi untuk melawat restoran baru dibawah naugan Zaituna Restaurant. 

Zaituna Restoran yang sebelum ini dikenali sebagai the best arab foods in Johor, kini membuka cawangan barunya iaitu Zaituna Seafood. Zaituna Seafood terletak di beberapa selang dari Zaituna Restaurant. Memang sangat dekat. Jalan kaki pun sudah sampai..

Bila sampai je, memang nampak wow dari luaran.. Sangat-sangat cantik decoration restoran.. Dari luar sangat cantik.. Sila masuk ke dalam. Pasti masing-masing teruja dengan ikan-ikan yang ada di pintu masuk, dan dinding-dinding restoran.. Ada lukisan di dinding yang pasti akan menarik tumpuan anak-anak.. 

Tempat makan dalam restoran ni ada banyak, ada yang jenis kerusi, ada yang tempat makan jenis duduk guna sofa yang tebal. Dihiasi dengan decoration arab.. Memang cantik, Aircon sangat sejuk. Sangat-sangat selesa bila satu keluaga makan kat sini..Zaituna Seafood yang uniknya ialah
Seafood Arab Style. Seafood arab sangat sedap rasanya. Penulis rasa teruja sangat-sangat bila pertama kali cuba makanan arab seafood. Seafood sangat-sangat fresh ! Penulis dapat makan pelbagai makanan arab, kunafa, kuih muih arab, sup arab. Juga dapat rasa seafood arab style yang sangat sedap seperti lobster grill, ketam, ikan, dan macam-macma lagi. Fresh sangat-sangat.. Tak hanyir. Penulis kurang makan seafood tapi bila pertma kali cuma zaituna seafood, betul-betul membuatkan penulis jatuhh cinta ! Jangan lupa try minuman yang ada ok. Sedap..Jika ada pembaca yang minat seafood, penulis sangat-sangat cadangankan pembaca atau kenalan pembaca atau sesiapa sahaja minat seafood, terutama  yang menginap di Johor Bahru, boleh lah datang ke Restoran Seafood Arab Style yang terteak di 61, Jalan Glasiar, Taman Tasek, Johor Bahru.. Sangat-sangat sedap. Most recommaded :) 5/5 star.

Untuk Matlumat Lanjut

Instagram : https://www.instagram.com/zaituna_seafood/

Zaituna Facebook : Zaituna Seafood Restaurant

Waze : Zaituna SeaFood

-
end 12 ogos 2014, fb azam sahar
-
*Pihak Drama Raja TIDAK akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang menyakiti mana-mana individu atau badan berorganisasi. Kepada para pembaca, diharapkan agar anda dapat memberikan komentar dengan baik dan tidak menggunakan kata-kata kesat. Segala kerjasama anda amatlah kami hargai demi menjaga kemurnian akhlak dan keharmonian blog ini. Sekian. -admin-

0 Response to "Zaituna SeaFood , Restoran Seafood Arab Style Baru Di Johor"

Post a Comment