Advertisement

PENGIKLANAN

Seperti yang anda semua ketahui, blog ini merupakan antara blog yang sangat banyak memberikan informasi terkini dari masa ke semasa. Maka, bagi menampung kos perbelanjaan kami dalam menjalankan operasi mencari maklumat, pengkajian serta penelitian sesuatu perkara atau isu yang kami ketengahkan, kami memerlukan satu sumber dana yang berterusan.

Sehubungan dengan itu, kami telah membuka ruang pengiklanan kepada anda semua bertujuan menampung kos-kos perbelanjaan sampingan kami dalam menggerakkan blog ini sebagai satu medium dan wadah perjuangan ummat akhir zaman dalam memartabatkan modal insan serta meninggikan darjat pemikiran rakyat marhaen di negara ini.

Kepada para peniaga, webmaster, usahawan, pelopor idea, intelektual dan sesiapa sahaja yang hendak beriklan dengan kami untuk tujuan mempromosikan jenama, produk atau syarikat milik anda, bolehlah menghubungi kami dan membuat pilihan pengiklanan yang kami tawarkan seperti berikut...

Status blog ini:

Sudah beroperasi lebih 6 bulan.
Pageviews lebih kurang 1juta sebulan.
Unique Visitors lebih kurang 9 ribu sehari.
Kadangkala mencecah lebih 6000++ user online dalam satu masa.


Slot pengiklanan yang kami tawarkan adalah...

728x90 top header = RM 650 sebulan (PENUH!)
300x250 sidebar fixed = RM 280 sebulan (Penuh!)
300x250 sidebar non-fixed = RM 230 sebulan (1 kekosongan)
300x250 footer widget = RM 150 sebulan (Penuh!)
468x60 top and below article = RM 300 sebulan (Penuh!)

Servis tambah like di fan page facebook...

3000 like = RM 200
5000 like = RM 300

Updated: 19 Julai 2014.

----------------------

Sebarang pertanyaan, sila hubungi admin blog di alamat email; orang_gombak@yahoo.com atau hubungi Brado Kapak di alamat facebook ini: http://facebook.com/bradokapak

Segala pengiklanan yang dibuat disini adalah memfokuskan untuk memperkenalkan produk anda kepada pembaca kami. Pengiklanan disini bukan bersifat menjana pendapatan. Maka, anda harus peka dengan tujuan utama pengiklanan disini yang selaras bagi membantu menampung kos-kos sampingan kerja-kerja kami.

Segala kerjasama amatlah dihargai dan didahului dengan jutaan terima kasih.

Sekian.

-Admin

Another Bradokapak Pte. Ltd. Project.

0 Response to "Advertisement"

Post a Comment