Ralat & Permohonan Maaf


RALAT & Permohonan Maaf.
Saya memohon maaf bagi pihak Sang Pencheritera atas keterlanjurannya menulis artikel berbaur politik yang 'overdose'. Saya memohon maaf juga bagi pihak blog dramaraja kepada semua pembaca atas kesilapan yang berlaku sebentar tadi.
InsyaALLAH selepas ini saya tidak akan membenarkan lagi artikel2 seangkatan dengan yang tadi, dipostkan ke dalam dramaraja. Blog akan dikekalkan seperti sedia kala sepertimana sebelumnya. Blog akan memfokuskan cerita-cerita penting dalam dan luar negara.
Untuk makluman, pihak webmaster masih cuba menyelesaikan beberapa masalah algorithm pada blog tersebut yang mana ada beberapa anti-virus telahpun menghalang akses ke blog tersebut. InsyaALLAH akan siap dalam beberapa ketika.
Mengenai MH370, seperti yg sudah saya nyatakan berulang kali, segala pencarian saya mengenainya telahpun berakhir dan sekarang adalah masa dan proses melengahkan masa, baik kerajaan mahupun media. Ini bertujuan untuk mengalih perhatian masyarakat daripada MH370 agar ada episod baru yang boleh dicipta. Ini bukan rancangan saya. Ini bukan cerita dan skrip saya. Saya hanya berjaya membaca dan menganalisa beberapa data yang dihantar kepada saya untuk didedahkan. Siapa yang menghantarnya, biarlah menjadi rahsia.
Saya tidak pernah menyuruh anda semua menunggu artikelnya di wall saya dan saya tidak pernah menyuruh anda semua mempercayai apa yang saya sampaikan. Saya telahpun memberi amaran kepada anda semua lama dahulu di wall ini agar tidak menunggi di wall saya dan tidak pula menyebarkan apa yang anda ketahui berdasarkan artikel saya. Kesemua ini bertujuan atas sebab-sebab keselamatan dalaman dan luaran. Orang yang pernah buat apa yang saya buat, atau orang yang sudah baca skrip memang akan faham kenapa saya juga turut sama melengahkan masa....
Ini bukan soal menyembunyikan kebenaran..... ini soal keselamatan dan soal kepercayaan. Ia bukan permainan.
InsyaALLAH, dapat je greenlight, artikel yang saya sendiri tuliskan akan di publish di dramaraja.blogspot.com.
Sekian.
Salam Tengah Hari selamat menjamu selera.
Wassalam.
-bradokapak-
Penganalisa Berita Semasa.
Freelance Internet Marketer.

Artikel dipetik daripada catatan bradokapak di facebook.
-
end 12 ogos 2014, fb azam sahar
-
*Pihak Drama Raja TIDAK akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang menyakiti mana-mana individu atau badan berorganisasi. Kepada para pembaca, diharapkan agar anda dapat memberikan komentar dengan baik dan tidak menggunakan kata-kata kesat. Segala kerjasama anda amatlah kami hargai demi menjaga kemurnian akhlak dan keharmonian blog ini. Sekian. -admin-

21 Responses to "Ralat & Permohonan Maaf"

  1. Assalam Brado Kapak,

    Saya teruja membaca artikel-artikel saudara yang amat berbeza sudut pandangnya dari orang lain. Membuka mata kami yang hanya membaca dari arus perdana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isu lebih menarik di sini http://akuobses.blogspot.com/2014/03/bukti-terkini-mh370-ikuti-analisa.html

      Delete
  2. kaspersky block website ni tp nsb baik blh bypass.truskan usaha anda bro.kebenaran pasti akan terbukti walaupun pahit untuk ditelan

    ReplyDelete
  3. Brado Kapak terbaik !!! .. orang yang hebat ialah orang yang memohon maaf walau pun tidak bersalah ... kerana orang sedemikian berjaya membuang ego di dalam dirinya !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup saya bersetuju.....kadang-kdang boleh mencairkan hati hati mereka itu...

      Delete
    2. lebih baik @Hasney cair dgn saya... apa kurangnya saya...
      hahaha

      Delete
  4. Brado Kapak ni mcm mabuk ketum je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mabuk ketum takpe.. jgn mabuk candu macam ko.. haha

      Delete
  5. Tahniah brado kapak kerana kembali ke blog dramaraja yg asal.

    ReplyDelete
  6. patut la buka2 aje blog ni ari tu pc aku terus kene serangan virus, huhuuu, BK teruskan bongkar !!!!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah saya tiada masalah virus ke hapa.... Setakat ni masuk ok je :-)
    BK... Ur writings challenged the way my mind works... Bravo!

    ReplyDelete
  8. kwn folow blkg..mnugu prkbaran2 brita sbgai prsiapan utk hri2 yg pnuh tipu muslihat dr sang pendajjal.

    ReplyDelete
  9. Sang Pencheritera naik sheikh tu brado kapak smpai jadi overdose... heheheh... :)

    ReplyDelete
  10. Brado kapak nie sama ajer dengan sang penchetera..cuma berlainan rumah..satu di barat satu lagi di timur.
    Mereka penganalisa dan pencerita aja. Ada yg bolih kita ambil ada yg patut kita buang kelaut...
    Pastinya..dua dua insan nie hebat dalam Bercerita....

    ReplyDelete
  11. Al FAID BARAKAH SERVICES PUCHONG PRIMA
    ( KIOSK MYEG )
    PERBAHARUI ROADTAX & INSURANS KENDERAAN ANDA- Tanpa Geran Original


    *Kami menawarkan khidmat MyEG secara online dan serta merta boleh dicetak terus kepada anda disamping untuk memperbaharui Insurans .
    *Kami juga menawarkan Perkhidmatan Penghantaran RoadTax dan Insurans Kenderaan Ke Lokasi anda.

    Like us On Facebook- https://www.facebook.com/roadtaxmyeg4u

    QUOTATION PERCUMA DENGAN HARGA INSURANS KENDERAAN MELAMPAU LAMPAU MURAH
    http://roadtaxmyeg4u.blogspot.com/p/contact-us.html

    ReplyDelete
  12. Serba sedikit campur tangan Yahudi didalam perdagangan antara bangsa dan juga dalam negara
    http://www.kainkapanku.blogspot.com/2014/04/general-agreement-on-tariffs-and-trade.html

    ReplyDelete
  13. salam
    bradokapak dah buat ramai org pening kepala. Anda telah memberi klue2 yang membuat kami pening sampai kena migraine. Tapi skrg semua dah tahu pasal diego garcia etc thanks to bloggers.

    yang cerita phillip woods hantar sms tu...apa pendapat anda? tx

    ReplyDelete
  14. Monopod with U-clip RM50 include postage by Pos Laju.
    Ada 3 colors : Pink, Blue and Black ~ Berminat?
    Sila hubungi kami. SMS/Whatsapp ke : 018-288 2354 <3

    LOKASI C.O.D : Tesco Setia Alam sahaja
    HOTLINE : 018-288 2354 (CALL/SMS/Whatsapp)

    Layari page : https://www.facebook.com/monopodmalaysia01

    JOM dapatkan MONOPOD Sekarang !!
    FREE POS LAJU !! ITEM SAMPAI DALAM 2 HARI BEKERJA ~
    LAYARI Fanpage Di Atas ~

    ReplyDelete
  15. saya susah nak pcayakan penulisan dari blog2, tp brado kapak mengubah kepercayaan saya melalui penulisan dan fakta mantap. tanpa sebarang paksaan, saya mempercayai penulisan brado kapak.. keep going on!

    ReplyDelete
  16. bradokapak ni bukan calang2 org..rugi sapa yg amik serius dgn tulisannya..rasenya plan org2 yg terlibat byk kali kantoi disebabkan pendedahan ni..teruskan bro..moga Allah merahmati bradokapak..kite kasi kapak !!

    ReplyDelete
  17. Setiap rangkap bicara bisa merubah cara pemikiran setiap otak yg waras...
    Jangan cuba percaya sebarang penulisan blog2 hatta medan media sosial yg seangkatan denganya, itu ungkapan sang penguasa yg cuba berdalih!...sial!
    Tapi dari analisis hamba medan sosial jugalah bahan rujukan sang penguasa durjana demi kelangsungan pembohonganya...
    terpapar je warta dimedan sosial selang 2 or 3 hari nescaya bercambahlah berita dimedia arus perdana yg maha pembodek...pergi mampos dengan media arus perdana!
    Tahniah kepada bradokapak sudi berkongsi wacana yg amat bermakna buat kami yg dahagakan kebenaran.

    ReplyDelete