Gambar Terkini Nahas MH17 #prayformh17GAMBAR-GAMBAR TERKINI  NAHAS MH17 | Pesawat Boeing 777 itu membawa 295 penumpang termasuk 15 anak kapal dan 17 kanak-kanak. Pesawat telah dilaporkan terhempas di Ukraine dalam wilayah Snizhne.

GAMBAR-GAMBAR TERKINI  NAHAS MH17 #prayformh17

Berikut beberapa keping gambar nahas MH17. Cuba anda bayangkan apakah nasib penumpang di dalam pesawat ini.

Menurut satu sumber, pesawat tersebut telah ditembak menggunakan "The Buk Missile" yang mana pelancar tersebut pernah dilaporkan dilihat oleh Associated Press di sebuah wilayah bernama Snizhne. Pesawat tersebut ditembak dengan cara "surface-to-air" menggunakan Buk Missile di altitud 10,000 di udara dan telah jatuh di kampung Hrabove, utara dari Torez, Ukraine.

Wilayah tersebut telah dilaporkan terjadinya beberapa perang di sana pada beberapa hari terakhir ini antara askar Russia dan pejuang pemisah Ukraine.

Semalam, sebuah pesawat milik Ukraine telah ditembak daripada "air-to-air" missile oleh sebuah pesawat Sukhoi milik Russia.

Ketegangan di sempadan Russia dan Ukraine semakin meruncing.

Sumber ini telah disahkan secara rasmi, dan lebih banyak informasi akan cuba kami bawakan kepada anda dari masa ke semasa....

Berita lengkap baca disini: MH17 terhempas ditembak di Ukraine

Lagi gambar....

-
end 12 ogos 2014, fb azam sahar
-
*Pihak Drama Raja TIDAK akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang menyakiti mana-mana individu atau badan berorganisasi. Kepada para pembaca, diharapkan agar anda dapat memberikan komentar dengan baik dan tidak menggunakan kata-kata kesat. Segala kerjasama anda amatlah kami hargai demi menjaga kemurnian akhlak dan keharmonian blog ini. Sekian. -admin-

3 Responses to "Gambar Terkini Nahas MH17 #prayformh17"

  1. gambar2 hang ni sekejap jet nya complete takberkecai.. tapi gambar hak lain berkecai plak.. mana satu ni betul

    ReplyDelete
  2. http://www.bbc.com/news/world-europe-28357769

    ReplyDelete
  3. biasa la bab berkecai, bukan lunyai.. setompok sana setompok sini.. apa daa.. kira nak cari salah jer.. teruskan brado.. ;)

    ReplyDelete